La Tortosa decadent

La Tortosa decadent

Image :  by Alex Panisello
 in
 on 13 diciembre, 2015
 with 3 Comments

De tant en tant m’agrada sortir al carrer a donar un passeig i tirar cuatre fotos de lo que m’agrada de la meua petita ciutat. Avui també he sortit pero amb una altra idea; fer fotos de la Tortosa més decadent, més descuidada, la que no es renova perque potser no importa a massa gent. Pero en aquests carrers també hi ha veïns que han de conviure amb la brutícia i les runes. Mentre feia fotos pensava que algú es podria molestar per veure’m amb la càmera xafardejant, pero no, alguns han vingut demanant-me que publiqués les fotos el més aviat possible. Cal dir, que només veurem una petita part de la Tortosa més deixada, no he tingut temps de més.

COMMENTS

  1. Molt interessant i necessària aquesta tasca, és una manera d’escriure la historia, penso que, si t’hi fiques de ple, acabaràs enganxat. He pegat un cop d’ull al què fas i m’agrada aquesta mena de melancolia que em suggereix la teva obra. Salut.

  2. No. sabría dir ho millor. Fa tanta pena a vega des em porta la Tortosa de regiones desgastadas, la deje la meva infancia, als años -40. Ale shorts era el resultat dels un bombardeigs .
    Gracias has fet un trevall on l’ Art, les fotos son bones se junta en l’acció cívica

  3. Pèl-roja Dement

    La Tortosa que mostres fa pena, però les teues fotos tenen un encant brutal! :)nn1

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *